tag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post7292555340679317140..comments2024-03-18T10:15:54.491+01:00Comments on burczymiwbrzuchu: Tataki z tuńczyka z majonezem wasabiburczymiwbrzuchuhttp://www.blogger.com/profile/11809905006290932238noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-23000027183028176182013-04-15T11:45:44.545+02:002013-04-15T11:45:44.545+02:00Aż chyba się skusze i przygotuję takiego tuńczyka!...Aż chyba się skusze i przygotuję takiego tuńczyka! Mniam! :)słodko-słonahttps://www.blogger.com/profile/03816621341804120245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-9074138312636198172013-04-12T15:52:21.485+02:002013-04-12T15:52:21.485+02:00Wow. Świetnie się prezentuje :) Wow. Świetnie się prezentuje :) Kobiecośćhttp://impulsoficyna.pl/katalog/podroze-miedzy-kobiecoscia-a-meskoscia,1391.htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-83224664382507693332013-04-12T11:12:24.936+02:002013-04-12T11:12:24.936+02:00mnie też przerażają takie zabawy, trzeba być spryt...mnie też przerażają takie zabawy, trzeba być sprytnym i szybkim :) <br />może kiedyś też się skuszę na niezłe widowisko :)Dusiahttps://www.blogger.com/profile/07738810677507536331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-22341402176581901292013-04-11T14:30:09.195+02:002013-04-11T14:30:09.195+02:00mmm! Wygląda to przepysznie!mmm! Wygląda to przepysznie!Jagodahttps://www.blogger.com/profile/14655044257334040475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-89508791516877923212013-04-11T10:16:46.350+02:002013-04-11T10:16:46.350+02:00so tasty. nice blog .
Parfum pas cherso tasty. nice blog . <br /><a href="http://www.perfumehk.com" rel="nofollow">Parfum pas cher</a><br />parfumshttp://www.perfumehk.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-78970398475287431962013-04-10T22:20:04.864+02:002013-04-10T22:20:04.864+02:00I tak jesteś dzielna, ja "podpalałam" za...I tak jesteś dzielna, ja "podpalałam" zawartość patelni tylko raz, na kursie kucharskim w Tajlandii i też miałam niezłego cykora. Na szczęście nie byłam sama, obok mnie dzielnie palił swoje T., zaś pozostali uczestnicy kursu byli równie przestraszeni. Ale Twój efekt końcowy fenomenalny. Marta @ Co dziś zjem na śniadaniehttp://codziszjemnasniadanie.tumblr.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-11458634187809912092013-04-10T21:36:46.216+02:002013-04-10T21:36:46.216+02:00Absolutnie fantastyczny przepis. Choć proponowana ...Absolutnie fantastyczny przepis. Choć proponowana przez Ciebie, ilość wasabi to stanowczo zbyt wiele dla mojego podniebienia:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11166540721050601670noreply@blogger.com