tag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post6930074526494214432..comments2024-03-18T10:15:54.491+01:00Comments on burczymiwbrzuchu: Sezon na : Quiche z kurkami, kukurydzą i porzeczkamiburczymiwbrzuchuhttp://www.blogger.com/profile/11809905006290932238noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-5558330079532080802016-10-31T12:46:09.784+01:002016-10-31T12:46:09.784+01:00Jeśli byłaby to gęsta śmietanka kokosowa to też 20...Jeśli byłaby to gęsta śmietanka kokosowa to też 200 g :) Wbrew pozorom mleko kokosowe fajnie komponuje się z grzybami, ale nie będę zmuszała do takich eksperymentów.<br />W takim razie mogę zamiast kremówki zaproponować kwaśną śmietanę 12%. Jest też opcja zabawy z jogurtem, tutaj jest opcja, że się brzydko zetnie, chociaż dzięki jajkom powinno się to udać.burczymiwbrzuchuhttps://www.blogger.com/profile/11809905006290932238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-26071106057692481572016-10-31T12:34:33.620+01:002016-10-31T12:34:33.620+01:00Też 200ml? Dzisiaj bedzie tarta z grzybami leśnymi...Też 200ml? Dzisiaj bedzie tarta z grzybami leśnymi, więc raczej mleko kokosowe odpada. Następnym razem wypróbuję ! Dzieki :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05006619487845621391noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-52820623479100926972016-10-31T11:25:04.416+01:002016-10-31T11:25:04.416+01:00Znaczy nowego przepisu na quiche na razie nie będz...Znaczy nowego przepisu na quiche na razie nie będzie :) Po prostu wystarczy zastąpić śmietanę mlekiem kokosowym.<br />W poradniku o tartach możesz zerknąć jak zrobiła to Śliwka: http://www.burczymiwbrzuchu.pl/2016/09/akademia-burczymiwbrzuchu-2-idealna.html<br />Pozdrawiam i smacznego,<br />Tosia :)burczymiwbrzuchuhttps://www.blogger.com/profile/11809905006290932238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-72194587765392639422016-10-31T11:16:26.756+01:002016-10-31T11:16:26.756+01:00super, czekam! super, czekam! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05006619487845621391noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-51336395179422200352016-10-31T10:22:44.843+01:002016-10-31T10:22:44.843+01:00Telepatia! Właśnie planuję dzisiaj upiec quiche, a...Telepatia! Właśnie planuję dzisiaj upiec quiche, a zamiast śmietany chce wykorzystać gęstą część mleka kokosowego :) burczymiwbrzuchuhttps://www.blogger.com/profile/11809905006290932238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-87320640602064703872016-10-31T10:10:37.420+01:002016-10-31T10:10:37.420+01:00jak można zamienić śmietane 30% ? chciałabym mniej...jak można zamienić śmietane 30% ? chciałabym mniej kaloryczną tartęAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05006619487845621391noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-52435404750740129002016-07-23T17:18:31.856+02:002016-07-23T17:18:31.856+02:00wygląda bardzo smakowicie :)wygląda bardzo smakowicie :)Jak Ona Gotuje ?https://www.blogger.com/profile/05753819344315612563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-36511184738314933072016-07-23T12:17:02.682+02:002016-07-23T12:17:02.682+02:00czarne porzeczki tez moga byc?
czarne porzeczki tez moga byc?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-32835400750993044902016-07-22T13:26:12.468+02:002016-07-22T13:26:12.468+02:00Średnica 23 cmŚrednica 23 cmburczymiwbrzuchuhttps://www.blogger.com/profile/11809905006290932238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-52160509481418178092016-07-22T10:52:43.131+02:002016-07-22T10:52:43.131+02:00Jaakaa duza jest blaszka?
Jaakaa duza jest blaszka?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05006619487845621391noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-5301801855869670252016-07-21T16:42:13.252+02:002016-07-21T16:42:13.252+02:00Pyszna. U mnie 10 minut dłużejw piekarniku pod fol...Pyszna. U mnie 10 minut dłużejw piekarniku pod folią aluminiową. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18289402192113296516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-79867429645196415662016-07-21T16:41:45.772+02:002016-07-21T16:41:45.772+02:00Pyszna. U mnie 10 minut dłużejw piekarniku pod fol...Pyszna. U mnie 10 minut dłużejw piekarniku pod folią aluminiową. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18289402192113296516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-69596643085801511352016-07-20T21:53:33.093+02:002016-07-20T21:53:33.093+02:00Innym kolorem papryki, albo po prostu pominąć :) Innym kolorem papryki, albo po prostu pominąć :) burczymiwbrzuchuhttps://www.blogger.com/profile/11809905006290932238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-81143723230251565232016-07-20T21:42:00.241+02:002016-07-20T21:42:00.241+02:00CZym można zastąpić białą papryke?CZym można zastąpić białą papryke?Marta86https://www.blogger.com/profile/13641397936181938756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-68507112642332265762016-07-20T13:50:45.040+02:002016-07-20T13:50:45.040+02:00Tosiu, bardzo odważne połączenie smaków. Gratuluję...Tosiu, bardzo odważne połączenie smaków. Gratuluję odwagi i pomysłu :) Muszę przyznać, iż chętnie sama bym spróbowała Twojego quiche :)Exohttp://www.domkisaunowe.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-49434987115281118542016-07-20T07:47:12.589+02:002016-07-20T07:47:12.589+02:00wow! ale ciekawe smaki :) zjadłabym :)wow! ale ciekawe smaki :) zjadłabym :)Wiewiórahttps://www.blogger.com/profile/04423912356997406858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338328264770065997.post-38334779881019314112016-07-20T00:03:49.986+02:002016-07-20T00:03:49.986+02:00Ależ doskonałe połączenie (na które sama bym nie w...Ależ doskonałe połączenie (na które sama bym nie wpadła)! :-)Evihttps://www.blogger.com/profile/16841867740092246457noreply@blogger.com